Akció!

Q7S Okosóra

Elegancia, profizmus, 21. század. Egy szóval: Okosóra.

53 990 Ft 26 990 Ft

Akció lejárati ideje:

:::
Kiürítés
separator További információ és videó a lenti leírásban separator

Ezen túl már nem csak a pontos időt nézheted meg az órádon, hanem telefonálhatsz, SMSezhetsz, fényképezhetsz vagy akár videofelvételt is készíthetsz! Könnyű és pontos kezelői felületének köszönhetően akár másodpercek töredéke alatt kezdeményezhetsz hívást vagy írhatsz üzenetet.

Ha egy üzleti megbeszélésen, vagy olyan helyen tartózkodsz ahol nem tudod felvenni a telefonod, amikor csörög, nem kell illetlen módon előkotorásznod a zsebedből, hanem ránézel az órádra és azonnal látod,hogy ki hív és egyetlen gombnyomással reagálhatsz rá. Ez az opció télen, a jéghideg mínuszokban is kiváló lehetőséget rejt magában.

Lehetsz bárhol, könnyen, gyorsan, egyetlen gombnyomással tudod kezelni a telefonod az okosóra segítségével!

Az óra csak Android kompatibilis!

Élménybeszámoló és rövid teszt a Q7S okosóráról:

Kifejezetten elegáns, modern kivitelezés, pontos kijelző kalibráció. A felhasználói felülete könnyen kezelhető,értelmezhető és átlátható.

3 féle óra kijelző stílus közül választhatunk, azonban ez bővíthető letöltött App segítségével. Az óra angol nyelvű de a felhasználó barát menüjének köszönhetően, könnyen értelmezhető. Telefonunkhoz csatlakoztathatjuk SIM kártya és Bluetooth segítségével is! A csatlakoztatás után már elérhető a teljes telefonkönyvünk is és kezdeményezhetünk hívást vagy írhatunk SMS-t is.

Teszt SMS és hívás:

Ugyan üzenet írásra kicsi a kijelző de a gyártó figyelt arra, hogy pontosan optimalizálja az érintőkijelzőt, így egyáltalán nem okozott gondot megírni az üzenetet. Aki hozzá van szokva az érintőjelzős gépeléshez, annak biztosan nem fog gondot okozni!

Kellemes csalódás ért, amikor elindítottam az első hívást. Teljesen tisztán hallottam a tárcsázott fél mondanivalóját és ő is tökéletesen hallott engem.

Kamera:

A kamera 1,3 megapixeles, ami nem túl éles képet készít de pontos és alkalmazható a gyorshelyzetekben.

A gyári applikációkat bővíthetjük akár több száz letölthető programmal, egyéni ízlésünknek megfelelően!

Összegzés:

Kiváló választás azoknak, akik szeretik a modern és elegáns dolgokat. Tökéletesen alkalmazható a mai rohanó világban, amikor egyetlen mozdulattal, egyetlen gombnyomással akarjuk kezelni telefonunkat. A lehető legkönnyebb és leggyorsabb opciókat kínálja nekünk a Q7S okosóra!

Technikai adatok:

Csatlakozás: SIM kártya vagy Bluetooth segítségével

  • CPU: MTK6260 a
  • Memória: 128ROM + 64 RAM. SD kártyával bővíthető 32Gb-ig
  • Kijelző: 1,54 col (3,91 cm) LCD, 240*240 felbontás
  • Bluetooth: V3.0
  • Camera: 1,3 megapixel
  • Akkumulátor: 350 mAh nagy kapacítású polymer
  • G – Sensor: lépés számláló, mozgásszegény emlékeztető, alvásfigyelő
  • GPRS
  • Nyelv: Angol

Additional Information

Szín

feherezust, feketearany, feketeezust

53 990 Ft 26 990 Ft

Akció lejárati ideje:

:::